Texels Kookboek - Kruidenboter

Ingrediënten
1 kg roomboter 50 gr gesnipperde ui ¼ bos peterselie ¼ bos bieslook
½ bos kervel 10 gr bourgondische kruidenmix 3 theelepel knoflookpuree snufje zout
snufje peper 1 theelepel mosterd 1 partje citroen scheutje worchestershiresaus

Hulpmiddelen
Mixer bekken Vlinder

Voorbereiding

Ui snipperen.
kruiden fijn snijden.
Boter uit de koeling leggen en zacht laten worden.

Bereiding

Sla de boter los in de mixer met de vlinder in plaats van de garde(s).

Als de boter wit geslagen is, alle ingrediënten toevoegen. Partje citroen uitknijpen.Het geheel goed door elkaar mengen zodat je een homogene massa krijgt.

Serveertip

* Lekker met vers afgebakken stokbrood.
* Goed te serveren bij biefstuk.

Eet smakelijk !!